Støt Naturzonen.dk

Naturzonen.dk er en fri fugls annoncefri platform med særegne natur-vinkler, som du ikke finder i de etablerede medier eller andre steder på nettet. Der er selvfølgelig ingen betalingsmur, og du kan frit downloade alle sidens fotos til privat brug eller ikke-kommerciel brug: Copyright, Creative Commons og common sense

Endvidere kan du downloade Rune Engelbreth Larsens første naturbog som ebog gratis (eller betale lige så lidt eller meget, du vil): Danmark er en kvinde – på genopdagelse i den danske natur

Naturzonen.dk er gratis, men ikke omkostningsfri, og har du råd og lyst, kan du hjælpe med at holde siden på vingerne. Det er tids- og ressourcekrævende at bidrage på kvalificeret vis til den naturpolitiske debat og at beskrive og fotografere naturområder over hele landet – men Danarige.dk forsøger begge dele, og du kan støtte på forskellige måder:

Du kan indbetale et vilkårligt beløb via MobilePay 40 88 52 25, eller du kan besøge forfatterens webshop via Redbubble og købe naturfotos på forskellige produkter til din væg, krop og mobil m.m.:

 

Rune Engelbreth Larsens webshop Poliphilo

Du kan også give en håndsrækning og blive oplyst på samme tid ved at købe en af Rune Engelbreth Larsens naturbøger Vildere vidder i dansk natur  (2017) eller Danmarks genforvildede natur (2020).

 

Du kan støtte forfatteren og oplyse en større kreds ved at booke (eller få andre til at booke) et naturforedrag.

Det gør det muligt at komme lidt længere rundt i landet og fotografere og beskrive lidt flere danske naturområder.

STØT NATURZONEN.DK 

MOBILEPAY 40 88 52 25


ELLER KØB NATURFOTOS TIL DIN VÆG, MOBIL OG KROP HER


RUNE ENGELRETHS WEBSHOP ★ 

De etablerede onlinemedier vil gerne have mere gratis indhold, men vil samtidig tjene på den annoncetrafik, som ulønnede skribenter tiltrækker. Derfor går flere freelancere solo og skriver på egne eller fælles netmedier for at bevare den fulde ret over egne tekster og måske selv tjene lidt på webtrafikken — samtidig spares læsere for betalingsmure og forstyrrende annoncer.

Naturzonen.dk er en fri fugls annoncefri platform med særegne natur-vinkler, som du ikke finder i de etablerede medier, og du kan frit downloade alle sidens fotos til privat brug eller ikke-kommerciel brug på nettet. Naturzonen.dk er gratis, men ikke omkostningsfri, og har du råd og lyst, kan du hjælpe med at holde siden på vingerne. Det er tids- og ressourcekrævende at bidrage på kvalificeret vis til den naturpolitiske debat og beskrive og fotografere naturområder over hele landet. Naturzonen.dk forsøger begge dele, og du kan støtte ved at besøge forfatterens webshop Poliphilo — eller:

Du kan give forfatteren en håndsrækning og samtidig blive oplyst ved at købe bogen Danmarks genforvildede natur

Du kan støtte forfatteren og oplyse en større kreds ved at booke (eller få andre til at booke) forfatterens naturforedrag

NATURZONEN.DK er skrevet og fotograferet af Rune Engelbreth Larsen, der er idéhistoriker og forfatter til en række kulturhistoriske og politiske bøger, men i de senere år har beskæftiget sig mest med dansk natur, bl.a. i klummer og artikler, men også i bøgerne Danmark er en kvinde — på genopdagelse i den danske natur (2009), Den danske naturs genkomst (2014), Vildere vidder i dansk natur (2017) og Danmarks genforvildede natur (2020). 

Hvor ikke andet er anført, er al tekst og alle billeder på Naturzonen.dk © Rune Engelbreth Larsen

RUNE ENGELBRETH LARSEN | FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | YOUTUBE
 |

HUMANISME.DK | POLIFILO.DK | FORLAGET DANA |

 

TAK TIL AAGE V. JENSEN NATURFOND & PRIVATE GIVERE FOR STØTTE

TAK TIL KLOGE HOVEDER FOR RÅD OG VEJLEDNING